Historie

Firma er grundlagt i 1945 af Alfred Matthiesen. Virksomheden havde i starten til huse Dunkærvej 3  men på grund af den voksende forretning, blev han senere i 1959-60 nødt til at bygge det nuværende værksted på Østermarksvej 9. I starten solgte han Warburger og Trabanter, men senere gik han over og blev Austin

Morris forhandler. Der blev solgt benzin fra 1960 og til 1998 hvor man lukkede benzinstationen. Udstillingsbygningen blev bygget i 1973. I dag bruges den til salg af biler.

I 2006 overtager Jan Matthiesen sin farfars og fars livsværk, værkstedet har nu udviklet sig til hovedsagligt reparationsværksted. Vi sælger biler i samarbejde med MFA Biler. Ligeledes har vi løbende udviklet værkstedet, så det fremstår som en moderne virksomhed, dog i samme lokaler. Det sidste nye vi har investeret i er dysesystemrens, som går ind og renser indspørjtningsdyserne samtidig med, de sidder i bilen og derved letteregører vi arbejdet og dette kommer kunden til gode.


I 2016 går Jan Matthiesen pludselig bort, og Elisabeth, Jan´s kone overtager virksomheden, siden er den drevet med en dagligleder, Christian Philip Jensen, som selv har stået i lærer på værkstedet.


Alfred Matthiesen overdrog sin virksomhed til hans søn Poul B. Matthiesen i 1978. Han forsatte med Austin Morris, men det lukkede ned midt i 80erne. Der efter havde han ikke nogen forhandling af bilmærker. Men i 1997 starter Poul B. Matthiesen´s søn, Jan Matthiesen, op i værkstedet. Samtidig får værkstedet eneforhandling på Toyota på Ærø, men i 2005 blev alle Toyota-forhandlere opsagt, fordi man ville have færre, men større leverandører. Dunkær Auto Service blev i stedet underforhandler pga. volumen og større investeringer, så nu sælges der for Mogens Frederiksen, nu MFA Biler Fyn.