Værksted

Vi servicerer og reparerer alle biler

Ingen opgave er for lille og vi sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde til vores kunder

Alle biler

Hos Dunkær Auto Service, servicerer og reparerer vi alle biler. Det gælder biler og varebiler af alle mærker, uanset alder og vægtklasse.

Vi har desuden eget skadeværksted.

Hos os er ingen opgave for stor, og ej heller for lille – alle er velkommen.

Bedre Motor konceptet

Har din bil brug for en motorrens?
Det korte svar er ja.
Uanset om din bil kører mange kilometer på landevejene, eller om du primært kører kortere byture, får din motor brug for en motorrens.

Jamen, min bil er jo nærmest helt ny?
Selvom din bil er ny, er en motorrens stadig en rigtig god ide. Ved nyere biler stoppes motoren nemlig hurtigere til end ved ældre. Moderne biler er udstyret med tekniske systemer, som skal reducere CO2-udledningen ved at genanvende en del af udstødningsluften, men som derfor samtidig betyder, at motoren soder mere til. Som tommelfingerregel bør du overveje en motorrens, når din bil er ældre end et år. Efterfølgende anbefaler vi, at du får udført en motorrens ved hver 30.000 km for benzinbiler og 60.000 km for dieselbiler.

Bedre Motor konceptet fortsat

Forlæng din motors levetid med en motorrens
Med tiden soder din bils motor til. Du kører kortere på literen, accelererer langsommere og forurener mere, hvis ikke du får renset bilmotoren.

Få bedre acceleration
Når vi renser din bils motor, rengør vi bl.a. luftindsugningen til motoren. Det får motoren til at yde mere. Og du vil opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil. En test foretaget i samarbejde med MotorTV viser, at trækkraften kan forbedres fra 0,4% og op til 8,9% afhængig af biltype.

Få bedre brændstoføkonomi
Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Det koster dig brændstof. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug mindskes. Testen i samarbejde med MotorTV viser, at du kan forbedre brændstofforbruget fra 5,4% op til 41% afhængig af biltype.

Certificeret plastreparatør

Hos Dunkær Auto-Service er vi uddannede plastreparatør, med løbende uddannelse / godkendelse , det gør vi tænker miljørigtigt, og ikke bare skifter hele kofangeren, når det tit og ofte kan være nok med en reparation af kofangeren, eller andet plastic emne.

Hos Forsikrings selvskaber er der især fokus på plast rep, da det både handler om tid, penge samt miljø, når bilerne skal udbedres efter en skade.

Besøg Dansk Karrosseri Teknik

Synstjek

Hos Dunkær Auto-Service tilbyder vi synstjek, også inkl. det lovpligtige syn, i samarbejde med vores synshal Applus som er beliggende i Dunkær, 500 meter fra vores værksted.

Vi ordner det hele, gennemgår bilen til syn, og syner den samme eller efterfølgende dag, du får altid et overslag på rep inden denne påbegyndes, således vi er på samme side, og der ikke opstår misforståelser.

Du får tilbudt en lånebil, således du ikke bliver berørt af at skulle undvære din bil.

PAVA rustbeskyttelse

Hos Dunkær Auto-Service håber vi på du bliver så glad for din bil, at du beholder den i mange år, dermed er det nødvendigt med en effektiv undervognsbehandling.

Ligesom med Synstjek, så klarer vi det hele for dig, og du får en lånebil mens din egen er til behandling.

Vi benytter os af den gode Pava behandling i samarbejde med Faaborg PAVA Center

Dunkær Auto-Service = Din Pava Partner

Vores samarbejdspartnere

Klik på logoet og besøg dem

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?